• Yenilendi
Makyaj Çantası-Kozmetik Çantası-Seyahat Organizatörü Küçük - Kadınlar için makyaj Çantaları - Fırça Kılıfı Yıkama

Makyaj Çantası-Kozmetik Çantası-Seyahat Organizatörü Küçük - Kadınlar için makyaj Çantaları - Fırça Kılıfı Yıkama

₺ 49.98

❤ 【MÜKEMMEL seçilmiş】Bu makyaj çantası, temel kozmetik ürünlerini saklamak ve taşımak için tasarlanmıştır ve olmazsa olmaz bir parça olacağından emin olabilirsiniz, ayrıca siz ve arkadaşlarınız için mükemmel bir hediye olacaktır.Boyut : L
. ❤ 【MULTİFACTİON】 Makyaj seyahat organizatörü Çeşitli Durumlar için idealdir : Spor salonuna giderken, Seyahat ederken, Dışarıda, hafta sonu kaçamaklarında, iş gezilerinde veya kişisel tatillerde Kozmetiklerinizi mükemmel bir şekilde düzenleyin.Seyahat için güvenilir Ortak : Mükemmel boyut ve çantanıza, sırt çantanıza veya bagajınıza kolayca koyun.
. ❤ 【DOSTU tasarım】 Güzel ve şık bir Kozmetik seyahat çantası seti, Büyük Kapasiteli Küçük Gövde - Tuvalet malzemelerinizi, Kozmetiklerinizi, Seyahat Aksesuarlarınızı ve kişisel eşyalarınızı taşımak için uygun.Farklı depolama talepleri için çoklu bölmeler, kozmetiklerinizi güvende tutmak için güçlü uzun ömürlü fermuarlar, kolay saklama ve seyahat.Her şeyi bulmak kolaydır.
. ❤【YÜKSEK KALİTE】 Makyaj çantası en kaliteli Malzemeyi kullanır - Yüksek Kaliteli Naylon Malzeme, dayanıklı dikişler ve uzun süre dayanan sağlam yapı.Lekeye dayanıklı, yıkanabilir ve temiz ıslak bir bezle silerek temizleyin.
. ❤【%100 memnun satış sonrası servis】 Kalite sorunları bir yıl içinde ortaya çıkar değiştirme, ömür boyu garanti, tamamen memnun değilseniz, bizimle iletişime geçin ve 90 gün içinde size %100 geri ödeme yapacağız purchase.It amacımız en iyi müşteri hizmetini sunmaktır .Bu makyaj çantası, temel kozmetik ürünlerini saklamak ve taşımak için tasarlanmıştır ve sahip olunması gereken bir parça olacağından emin olabilirsiniz, ayrıca siz ve arkadaşlarınız için mükemmel bir hediye olacaktır.

Detaylı bilgi

Verilen bu kadar mal satın