• Yenilendi
COIORVIS Yumuşak Kaymaz Silikon Denetleyici Kapağı Skins Başparmak Sapları Caps Koruyucu Kılıf Xbox One X S Denetleyici(Beyaz)

COIORVIS Yumuşak Kaymaz Silikon Denetleyici Kapağı Skins Başparmak Sapları Caps Koruyucu Kılıf Xbox One X S Denetleyici(Beyaz)

₺ 19.98

1.Yüksek kaliteli silikon kılıf, Xbox Serisi X denetleyicisi için özel olarak tasarlanmıştır. 2.Kaymaz silikon kavrama cildinin yüzeyi ergonomik el bilgisayarları ile tasarlanmıştır. 3.Dayanıklı silikon kılıfın takılması ve çıkarılması kolaydır. 4.Hassas bir şekilde kesilmiş kauçuk kapak kaplaması, Xbox Series X denetleyicisi için her yerde ve güvenilir koruma sağlar. 5.Farklı stillerde 1 adet silikon cilt ve 1 çift başparmak kavrama kapağı ile birlikte gelir, kontrolör ve diğer parçalar dahil değildir. 1.Yüksek kaliteli silikon kılıf, Xbox Serisi X denetleyicisi için özel olarak tasarlanmıştır. 2.Kaymaz silikon kavrama cildinin yüzeyi ergonomik el bilgisayarları ile tasarlanmıştır. 3.Dayanıklı silikon kılıfın takılması ve çıkarılması kolaydır. 4.Hassas bir şekilde kesilmiş kauçuk kapak kaplaması, Xbox Series X denetleyicisi için her yerde ve güvenilir koruma sağlar. 5.Farklı stillerde 1 adet silikon cilt ve 1 çift başparmak kavrama kapağı ile birlikte gelir, kontrolör ve diğer parçalar dahil değildir.Bu öğe hakkında ·Yüksek kaliteli silikon kılıf, Xbox Serisi X denetleyicisi için özel olarak tasarlanmıştır.Aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli stiller ve renkler, denetleyicinizi güvenli, yeni ve şık tutun * Kaymaz silikon kavrama cildinin yüzeyi, oyun sırasında kavrama hissini artırabilen, kaymayı önleyen ve daha iyi bir oyun deneyiminin keyfini çıkarmanızı sağlayan ergonomik el bilgisayarları ile tasarlanmıştır · * takıldıktan sonra denetleyicinin işlevine müdahale etmeyecek, herhangi bir düğmenin ve bağlantı noktasının kullanımını engellemeyecektir ·Hassas kesilmiş kauçuk kapak cildi, Xbox Serisi X denetleyicisi için çizilmeleri, kirleri, düşmeleri, dökülmeleri ve yağlanmaları önleyerek her yerde ve güvenilir koruma sağlar * farklı stillerde 1 adet silikon cilt ve 1 çift başparmak kavrama kapağı ile birlikte gelir, kontrolör ve diğer parçalar dahil değildir.Önemli : Bu ürün, şarj istasyonuyla şarj olurken denetleyiciye uymuyor.

Detaylı bilgi

Verilen bu kadar mal satın