• Yenilendi
Peltier Soğutma, DC12V Yarıiletken Termoelektrik Soğutucu Peltier Soğutma DIY Su Soğutma Sistemi, Soğutma, Su Soğutma

Peltier Soğutma, DC12V Yarıiletken Termoelektrik Soğutucu Peltier Soğutma DIY Su Soğutma Sistemi, Soğutma, Su Soğutma

₺ 2.00

Geniş uygulamalar : Yaygın olarak kullanılan küçük alan soğutma, yarı iletken soğutma öğrenme, soğutma ekipmanları geliştirme, evde beslenen hayvan Klima, vb.Soğutma etkisi, soğutma alanının boyutuna, ortam sıcaklığına, ısı yalıtımına, sızdırmazlığa vb. Bağlıdır.Basit kullanım, hızlı soğutma ve güçlü practicality.No Soğutucu Gerekli : Kararlı çalışma performansı ve düşük gürültü, soğutucu gerekmez.Kararlı çalışma ve düşük gürültü, soğutucu gerekmez.Basit kullanım, hızlı soğutma ve güçlü pratiklik.Özellik : 1. Güçlü soğutma sistemi, DIY projeniz için güvenilir performans sağlar.2. Kararlı çalışma ve düşük gürültü, soğutucu gerekmez.3. Basit kullanım, hızlı soğutma ve güçlü pratiklik.4. Soğutma etkisi, soğutma alanının boyutuna, ortam sıcaklığına, ısı yalıtımına, sızdırmazlığa vb. Bağlıdır.5. Küçük alan soğutma, yarı iletken soğutma öğrenimi, soğutma ekipmanı geliştirme, pet klima vb.Alanlarda yaygın olarak kullanılır.Şartname : Özellikler : 1. Güçlü soğutma sistemi, DIY projeniz için güvenilir performans sağlar.2. Kararlı çalışma ve düşük gürültü, soğutucu gerektirmez.3. Basit kullanım, hızlı soğutma ve güçlüpratiklik.4. Soğutma etkisi, soğutma alanının boyutuna, ortam sıcaklığına, ısı yalıtımına, sızdırmazlığa vb. Bağlıdır.5. Küçük alan soğutmasında, yarı iletken soğutma öğreniminde, soğutma ekipmanı geliştirmede, evcil hayvan klimasında vb.Yaygın olarak kullanılır.Şartname : Durum : %100 % yenİvoltaj : DC 12 Vgüç : 120 W, 192 W, 216 W, 240 W, 288 W, 360 W (İsteğe Bağlı) Boyutu : Yaklaşık. 9.8x4x4. 6 cm / 3. 86x1. 57x1. 81 inçağırlık : Yaklaşık.255g / 9.0 ozpaket listesi : 1 x soğutucunot : 1. Paket sadece soğutucuyu içerir, diğer aksesuarlar dahil değildir.2. Kapalı klima olarak kullanmayın.3. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.4.Lütfen bu ürünün yeni tipinin ve eski tipinin rastgele gönderileceğini ve sipariş vermeden önce sakıncası olmayacağından emin olun.

Detaylı bilgi

Features:
1. Powerful cooling system provides reliableperformance for your DIY project.:
2. Stable work and low noise, no refrigerantrequired.:
3. Simple operation, rapid cooling and strongpracticality.:
4. Refrigeration effect depends on the sizeof the cooling space, ambient temperature, heat insulation, sealability, etc.:
5. Widely used in small space cooling, semiconductorrefrigeration learning, cooling equipment development, pet airconditioner, etc.:
Specification:
Condition:
100% brand new
Voltage:
DC 12V
Power:
120W, 192W, 216W, 240W, 288W, 360W (Optional)
Size:
Approx. 9.8 x 4 x 4.6cm / 3.86 x 1.57 x 1.81in
Weight:
Approx.255g/9.0oz
Packagelist:
1 x Cooler:
Note:
1. Package only includes the cooler, other accessories are not included.:
2. Do not use it as indoor air conditioner.:
3. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks foryour understanding.:
4.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Verilen bu kadar mal satın